dicoel.es - Disseny i fabricació d'equips electrònics HOME Contacte ESP CAT ENG FR

dicoel.es - Disseny i fabricació d'equips electrònics - Producció

Producció

Producció

 

DICOEL disposa en propietat dels més actuals mitjans productius, que units a un equip de persones qualificades i amb gran experiència en la fabricació electrònica, ens permet assolir els més estrictes estàndards de qualitat, i així assegurar-nos la màxima fiabilitat dels circuits electrònics produïts.

 

Els nostres processos de fabricació segueixen criteris de acceptabilitat de la norma IPC-A-610 CLASE 2 Y 3.

 

El nostre objectiu és un producte de qualitat, por això l'emmagatzematge i manipulació dels components i equips es realitza sota estrictes controls de seguretat.

 

Les nostres instal·lacions estan protegides ESD segons la norma EN61340.

 

Ens hem dotat d’un procediment específic per a la Gestió Documental (en el marc de la norma ISO9001) que ens permet disposar de la documentació actualitzada per a abordar la fabricació amb les màximes garanties. Disposem del ERP SAP que permet gestionar tota la documentació i fabricació d’una forma global.

 

La fabricació d’equips electrònics inclou les següents àrees:

 

  • Compres i logística
  • Muntatges SMT
  • Muntatge convencional (THT)
  • Departament electrònic
  • Àrea electromecànica
  • Servicio tècnic

 
 

 
 

   
 
 

Notícies destacades

 
Forum AMEC 2017
Forum AMEC 2017
27/06/2017

DICOEL S.L. està present com a associat d'AMEC (Associació de les Empreses Industrials Internacionalitzades) al Forum AMEC que, amb p ...

Nomenaments: Nous Director Comercial i Responsable de Compres
Nomenaments: Nous Director Comercial i Responsable de Compres
01/03/2017

DICOEL S.L. té la satisfacció d'anunciar dos recents i importants nomenaments a la organització.

El Sr. Abel Cunillera ...

DICOEL ELECTRONICS - NIF: B08808834
MAPA WEB - AVÍS LEGAL - POLÍTICA DE COOKIES
By Anunzia
Contacte

TEL: (+34) 93 300 49 72
info@dicoel.es
Subscriu-te

 

Circuits electrònics, Components smd, Circuits smd, Disseny de circuits, Desenvolupament electrònic, Electrònica industrial, Electrònica mesura, Equips electrònics, Fabricació d'equips electrònics, Fabricació de plaques electròniques, Enginyeria electrònica, Muntatge circuits electrònics, Muntatge Components, Muntatge convencional, Muntatge circuits electrònics, Muntatge circuits electrònics, Muntatges electrònics, Muntatge plaques electrònics, Muntatge SMD, Subcontractació electrònica, plaques SMD, Projectes electrònics, Disseny electrònic, Disseny electrònic, Disseny de circuits electrònics, Muntatges electrònics, Desenvolupament electrònic, Desenvolupament electrònic, Projectes electrònica, Muntatges d'electrònica, Muntatge electrònica, Control electrònic, Dissenys electrònics,