dicoel.es - Disseny i fabricació d'equips electrònics HOME Contacte ESP CAT ENG FR

dicoel.es - Disseny i fabricació d'equips electrònics - Producció

Producció

Disseny i enginyeria

 
   

DICOEL posa a la seva disposició tot el coneixement per a portar a terme el desenvolupament electrònic que millor s’ajusti al disseny del seu producte.

 

Una estreta relació amb el client, junt amb la nostra experiència, coneixement i a una informació actualitzada del mercat, són les bases en les que ens recolzem per a poder desenvolupar projectes electrònics  innovadors.

 
 

El projecte s’inicia amb la generació d’unes especificacions detallades i consensuades, i es concreta amb la validació d’uns prototips funcionals. Moment a partir del qual es genera la documentació necessària per a iniciar la fabricació seriada.

 

En el procés de disseny electrònic, DICOEL ofereix:

 

  • Disseny de hardware
  • Desenvolupament del firmware
  • Enginyeria del producte
  • Desenvolupament d’equips de test funcional
  • Prototips
  • Disseny del PCB
  • Anàlisis per a la optimització dels components
  • Suport en els assaigs de certificació

 
 

Notícies destacades

 
PREMSA
PREMSA
16/03/2018

Reportatge sobre DICOEL S.L. en el número de Març de 2018 de la revista THEKNOS (pàg. 42 i 43), que edita mensualment el Col.l ...

Nomenaments: Nous Director Comercial i Responsable de Compres
Nomenaments: Nous Director Comercial i Responsable de Compres
01/03/2017

DICOEL S.L. té la satisfacció d'anunciar dos recents i importants nomenaments a la organització.

El Sr. Abel Cunillera ...

DICOEL ELECTRONICS - NIF: B08808834
MAPA WEB - AVÍS LEGAL - POLÍTICA DE COOKIES
By Anunzia
Contacte

TEL: (+34) 93 300 49 72
info@dicoel.es
Subscriu-te

 

Circuits electrònics, Components smd, Circuits smd, Disseny de circuits, Desenvolupament electrònic, Electrònica industrial, Electrònica mesura, Equips electrònics, Fabricació d'equips electrònics, Fabricació de plaques electròniques, Enginyeria electrònica, Muntatge circuits electrònics, Muntatge Components, Muntatge convencional, Muntatge circuits electrònics, Muntatge circuits electrònics, Muntatges electrònics, Muntatge plaques electrònics, Muntatge SMD, Subcontractació electrònica, plaques SMD, Projectes electrònics, Disseny electrònic, Disseny electrònic, Disseny de circuits electrònics, Muntatges electrònics, Desenvolupament electrònic, Desenvolupament electrònic, Projectes electrònica, Muntatges d'electrònica, Muntatge electrònica, Control electrònic, Dissenys electrònics,